|   Home   |   Over Ons   |   Onze Honden   |   Puppies   |   Nakomelingen   |   Fotoalbum   |   Nieuws   |   Links   |  

 
Nest 4: String of Pearls Sunsprite Esmay (Esmay) x Kamp. Dewmist Satelitte (Mack)
Geboren op: 5 december 2005

 

Benjo (String of Pearls Brother Bear)

String of Pearls Brother Bear “Benjo”.,alweer vier jaar onze Benjamin in huis. Samen met Binkey (zes jaar) de beste maatjes van elkaar. En Ja echt allebei op 5 december geboren, echt Sinterklaascadeautjes.

Voor Benjo, ons gelukskind is het leven één groot feest en anders maak je er een feestje van! Ligt de straat open, dan je moet je toch echt in dat gat en dan van de ene kant van de straat naar de andere kant rennen door die pasgemaakte zandgang.

Spelen is leuk. Maakt niet uit met wat, maar speelgoedbeesten staan op de eerste plaats. Er passen makkelijk een stuk of vier in zijn bek! Ook is Benjo de sleuteldrager van het huis. Buiten wordt naast natuurlijk spelen, zwemmen enz. veel takken verzameld, die allemaal op een stapel in de tuin liggen. Op het strand is het makkelijk een hond te hebben die graag van alles en nog wat meedraagt. Dus ook een paar slippers en zijn riem.

Buiten met Benjo wandelen is een ervaring opzich. Benjo ontgaat niets: vogeltjes in lucht of in de bomen, wegspringende muisjes enz. Ja zelfs een kat in een lantaarnpaal. Stond ik daar met een hond die toch echt in de lantaarnpaal wilde klimmen! Nieuwsgierig is hij echt niet! Overal moet hij met zijn grote neus bij zijn. Wat zijn dat voor boodschappen, baas wat timmer je nu en vrouwtje wat je doe je toch in die kast?

Eten, Tja wat lust Benjo niet. Hij lijkt wel een wandelende GFT bak. Alles vindt hij lekker. Helaas krijgt hij tot zijn spijt niet alles. Zelfs winterpenen, voor de cavia, zijn een lekker hapje.

Nog een hobby van Benjo, waar hij echt niet genoeg van kan krijgen: lekker knuffelen met iedereen in huis. Wat is leuker om 's morgens wakker gemaakt te worden door een vrolijke kwispelende hond, die even een knuffel komt halen.

Daarnaast kan onze Benjo gelukkig ook goed luisteren naar zijn baasjes en is erg pienter. Soms wel eens te slim!!

Trotse eigenaren: Marcel, Adoline, Mariska, Sander en vriend Binky Wildenberg, Almere

 


 

Sammy (String of Pearls Boomerang)

Sam is een zeer lieve en aanhankelijke hond. Hij is een herplaatser en is bij ons gekomen toen hij 3 jaar oud was.
Sam vind het heerlijk om aangehaald te worden.
's Zomers gaat hij mee naar de camping en dat gaat heel erg goed.

Sam wandelt het liefst in de duinen, dat vindt hij heerlijk!

Bij de vorige eigenaren heeft Sam heel veel buiten in de tuin gezeten. Hij wil bij ons dan ook liever niet alleen in de tuin zitten. Maar dat hoeft hij ook niet!

Trotse eigenaren: Hanny en Rijk v/d Pol, Voorhout.

 


 

String of Pearls Butterfly Kisses (Vlinder)

Vlinder is een bijzonder hondje. Ze is heel erg baasgericht, bijna op het afhankelijke af. In het nest was zij samen met 1 zusje en 3 broers. En vanaf de allereerste dag was duidelijk dat zij moest blijven. Mijn kleine ‘Sinterklaascadeautje’, want geboren op sinterklaasavond na het uitpakken van de cadeautjes. Vlinder heeft op de leeftijd van drie maanden een darmtorsie gehad, maar heeft het gelukkig op het nippertje overleeft. Daarna heeft ze wel een jaar nodig gehad om geestelijk te revalideren, maar met veel liefde en geduld hebben we ook haar angsten kunnen overwinnen. Daarna is Vlinder regelmatig geshowd en bijna overal werd ze geplaatst. Nu is ze een vrolijke, gezonde hond met nog een steeds een kleine gebruiksaanwijzing. Maar ik kan met haar lezen en schrijven. ’s Nachts ligt ze tussenin op bed samen met haar popjes en knuffeltjes. De grootste hobby’s van Vlinder zijn: ballen apporteren, zwemmen en lopen naast de fiets. Lekker actief bezig zijn vind ze heerlijk. Vlinder is dikke vriendinnen met haar nichtje Livia, die twee trekken veel samen op. Verder zijn de katten en konijnen van haar en de andere honden hoeven zich niet met “haar” beestjes te bemoeien. Meegaan naar tuincentra, bouwmarkten en vooral restaurantjes vind ze leuk. Overal waar ze komt wordt verwend met een nieuw knuffeltje of iets lekkers.

Ik hoop nog heel veel leuke dingen met mijn “Pippi” te beleven!

Trotse eigenaar: Elisa Pleit (kennel String of Pearls), Andijk