|   Home   |   Over Ons   |   Onze Honden   |   Puppies   |   Nakomelingen   |   Fotoalbum   |   Nieuws   |   Links   |  

 
Nest 5: Laburnum's Pretty in Pink (Caitlin) x Pearl Drift Stubble's Todd (Todd)
Geboren op: 4 mei 2006

 

Elroy (String of Pearls Partner in Crime) & Rusty (String of Pearls Partner in Loyalty)

Juni 2006 hebben wij onze pups Elroy en Rusty opgehaald, een hartenwens ging hiermee in vervulling.
Twee totaal verschillende karakters ontplooiden zich, maar o zo ontzettend leuk, direct al dikke maatjes met onze Jack Russels.
Elroy is heel evenwichtig, "praat" veel, is aanhankelijk en wordt heel graag en veel aangehaald. Watervrees kent hij niet.
Rusty mag ook graag met de baasjes knuffelen o.a. oren likken. Hij heeft geen hekel aan regen, maar gaat zelf het water niet in. Hij kan wel enorm hard rennen vooral in de bossen.
De broertjes zijn "kop en kont". De een gaat niet zonder de ander.
Voor allebei geldt dat ze enorm goed luisteren!!

Hun trotse baasjes, Tom en Sietske van As, Assen

 


 

Lieke (String of Pearls Pretty-Pretty)

Toen onze Caitlin bevallen was van haar nestje, zat er maar 1 klein meisje in. Aangezien ik van Caitlin zeer graag een teefje wilde, was meteen duidelijk dat Lieke zou blijven
Vanaf dag 1 het besef gehad dat zij het ‘zou worden’. Dat is toch wel heel erg bijzonder en vooral erg leuk.

Lieke is een zeer lieve hond. Maar dan ook echt voor alles en iedereen.
In huis is ze erg rustig en slaapt het liefst op de bank. Buiten is ze erg energiek en kan ze blijven rennen. Want rennen kan ze als de beste. Ze heeft hier niet voor niets de bijnaam, Speedy Conzales.

Ze is m’n grote vriendin en ik geniet elke dag van haar!

Trotse eigenaar: Annelien Pleit, Andijk.

 


 

Arie (String of Pearls Pathfinder)

Dit is onze Arie. 
Iedereen zegt natuurlijk dat hun hond heel bijzonder is, dus zeg ik ook dat Arie heeeel bijzonder is. Nou dat is hij ook echt!! Arie is een zeer aanhankelijke, vrolijke, slimme en lieve hond. 

Bij de geboorte had hij al een kuifje en die heeft hij nu nog steeds. We wonen aan het strand, dus daar komt hij ook meerdere keren per dag. Misschien kunnen we "een verwende hond" ook wel aan het rijtje toevoegen...;-) Iedereen herkent hem aan zijn kuifje. 

Voor ons was het heel belangrijk dat we een hond kregen die goed met kinderen op kan schieten, omdat ik kinderpsychotherapeut ben en Arie wilde betrekken voor mijn therapieën. Nou dat hebben we geweten. Hij hoort onze neefjes van ver aankomen en loopt alle honden voorbij om in 1 streep naar onze neefjes te rennen. Echt geweldig om te zien. 

Als ik in mijn praktijk werk, ligt hij op het kleed en komt af en toe kijken om stiekem een knuffel uit de kast te pakken. Daar is hij echt dol op! Hij voelt exact aan hoe ver hij bij kinderen kan gaan. Als kinderen verdrietig zijn of gehandicapt, dan benadert hij ze heel anders en kan hij heel rustig doen. 

Hij heeft nog iets bijzonders. Hij heeft een hele speciale begroeting, hij pakt ieders arm vast in z'n bek en dat is zijn manier. Ook als er kinderen binnen komen gaat echt het hele armpje naar binnen!! Toen mijn zus voor het eerst met haar zoontje binnen kwam in de maxicosi moest ze toch even slikken toen het kleine beentje van haar baby helemaal in zn bek ging! Maar hij weet precies dat hij heel zachtjes moet doen! Meer hoef ik toch niet te zeggen over Arie? :-)

Trotse eigenaren: Heinse en Roos van Kesteren, Noordwijk-Binnen

 


 

Bailey (String of Pearls Peter Pan)

Bailey is echt onze schat, hij wil de hele dag knuffelen of spelletjes doen. Ook apporteren vind hij geweldig.
Als er reclamefoldertjes worden bezorgd vind hij dat helemaal leuk om ze één voor één te apporteren.

Zoekspelletjes is ook favoriet! Het leukst vindt hij als we ons zelf verstoppen. Daar gebruiken we toch meestal onze dochter voor hoor!

En dan buiten : hij is en blijft een modderpoelgek, lekker stinken en dan nog even lekker het liefst door iets doods rollen. Heeeeerlijk.

Hij is echt het allerliefst buiten in de tuin. Maar dan is het wel zo gezellig als wij erbij zijn. Hij kijkt ons dan ook vragend aan wanneer wij ook lekker buiten komen zitten.

Maar het leukst vinden wij het dat hij zo graag knuffelt! Onze vorige hond deed dat niet zo graag, maar dat maakt Bailey helemaal goed.

We zijn echt super blij met hem en hopen dat nog heel lang te blijven!!

Trotse eigenaren: Fam. Meerwijk, Lelystad