|   Home   |   Over Ons   |   Onze Honden   |   Puppies   |   Nakomelingen   |   Fotoalbum   |   Nieuws   |   Links   |  


Nest 7: Pearl Drift Primrose Beauty (Meike) x Dewmist Servantes (Smirre)
Geboren op: 30 mei 2007

 

Kyan (String of Pearls Chase Beauty)

Kian is een geweldig beest, zo lief en trouw. We hadden ons geen betere hond kunnen wensen.

Hij zit het liefst de hele dag bij je te kroelen en als er iemand op zijn hoekje van de bank ligt, blijft hij net zo lang naar die persoon kijken todat deze maar op een andere stoel gaat zitten, erg hè!

We hopen dat hij nog heel lang bij ons blijft want we genieten elke dag van hem. Het is echt een schat.

Trotse eigenaren: Jan en Irma Graaman, Heerhugowaard

 


 

Lana (String of Pearls Velvet Beauty)

Lana vertelt:

“Toen ik als pup bij mijn  nieuwe familie kwam was het wel even wennen. Ik had ineens zes baasjes die allemaal wat van me wilde. In het begin wist ik dan ook niet zo goed wat ik moest doen want ze wilde allemaal wat anders van me en dat snapte ik niet zo goed. Vandaar dat ik naar school werd gestuurd, waar ik samen met nog zes andere soortgenootjes leerde hoe ik moest zitten, liggen en apporteren. Ik moest ook leren zwemmen, wat ik in het begin niet zo leuk vond. Veeeel te nat!! Gelukkig vind ik het nu super. Het eind van de les was altijd het leukst. Dan mochten we even met z’n allen rennen. Helaas zijn we verhuisd naar een ander plaats en ging ik niet meer naar school. De plaats waar ik nu woon is ook niet zo leuk als waar ik eerst woonde. Er zijn hier alleen maar huizen en maar hele kleine stukjes groen. Ook om naar het bos te gaan moeten we nu eerst met de auto rijden.  Maar ik ga graag mee de auto in, want meestal gaan we dan naar iets leuks toe. Ik hoop wel dat mijn baasje weer met me naar school gaat, want ik mis mijn klasgenootjes wel.

Het leukst van alles vind ik toch wel het strand. Daar kan ik lekker rennen en spelen met andere honden. Ik verheug me dan ook nu al op onze zomervakantie. Dan gaan we namelijk weer naar Terschelling.

Oh ja, ik heb ook een vriendje hier in Aalsmeer. Hij heet Morris en is een teckel (van ongeveer 25 cm lang en 5 cm hoog). Als we aan het spelen zijn, ben ik hem soms kwijt.  Dan staat hij namelijk onder mij!

Trotse eigenaren: Fam. Stolk, Aalsmeer

 


 

String of Pearls Blushing Beauty (Luna)

Trotse eigenaar: Ria Tesselaar, Medemblik                          Rechts is Luna en links is haar vriendje Rex